Congresprogramma

Datum: Donderdag 29 januari 2015

08.00 –  08.50
Ontvangst met  Zeeuws ontbijt (max.50 deelnemers).
Gedeputeerde, Kees van Beveren, is gastheer tijdens het ontbijt.

Dagvoorzitter: Sabine Verburg
foto (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

Blok 1 : Innovatie in de food
9.00 – 10.55
Het versterken van innovatie in het MKB is een prioriteit van de topsector (Jan van Rijsingen, Topteam Agri&Food)   De toekomst van de agrifoodsector: “Jongeren in de driver’s seat” (Xander Beks en Froukje Kooter, Foodport Zeeland)
Akkerbouw 2.0 Hightech Sensing (Mark Verhage, ZAJK Projecten/ZLTO/DLV Plant)

11.00 – 11.15 Businessbreak

Blok 2 : Ondernemerschap en het regionale product
11.20 – 13.15
Nieuwe markten en ketens, Zuidwestervis (Tilly Sintnicolaas, eigenaar Bureau van Sintnicolaas, conceptbedenker)
Logistieke concepten B-t-C (Franca de Winter, bedrijf Vers en Handig)
De Dutch Weedburger in Zeeland, (Lisette Kreischer, The Dutch Weedburger)

13.15 – 14.00 Businessbreak met lichte lunch

Blok 3 : De foodsector in een breder perspectief
14.10 – 16.05
Toegevoegde waarde van de havens in de foodsector (Jack Kloosterboer, Kloosterboer Vlissingen)
De foodsector bezien door Esther de Lange (Delegatieleider van het CDA in het Europees Parlement)
De toekomst van de Food & Agri  (Prof. Ruud Huirne, Directeur Food & Agri Rabobank Nederland)

16.15 – 17.30  Afsluiting en netwerkborrel door Lekker Regionaal Product

Kosten per blok € 35,00 excl. 21% btw en inclusief sprekers en koffie/thee
Kosten voor alle drie de blokken € 95,00
Prijzen exclusief BTW